Donderdag 26 mei 2022

Zondag 29 mei 2022
11.00 u. : Gebedsviering

Naamopgave

Herdenkingsviering overledenen april :
Jan Van Ighem

Zondag 05 juni 2022
11.00 u. :  Eucharistieviering

Feest van de H. Drie-eenheid
Jgt. Werner Sterckx

Liturgie is een groepsgebeuren in Coloma! De vieringen gaan door in onze recent gerestaureerde kerk en dat kan alleen als een heleboel mensen de handen uit de mouwen steken.

Liturgische groepjes bereiden de vieringen inhoudelijk voor (elk groepje heeft een Bijbelse naam).

'Jacobus'

: Marleen, Chris, Manja, Veerle

Zangers en muzikanten zorgen voor een muzikale omlijsting.

zang: Pieter, Hilde, Marie-Paule, Griet, Elfi, Soetkin, Ignace, Joke, Jasmin

muzikanten: Hilde, Eva, Stijn, Paul, Marcel, Katja

Jan Smets zorgt voor de visuele vormgeving.

De bloemenmeisjes zorgen elke keer voor een mooi bloemstuk:

Roza, Hilde, Griet, Inge, Greta en Nicole

De mensen van de kerkraad zorgen dat alle andere praktische zaken in orde zijn.

De geluidsinstallatie wordt bediend door vrijwilligers, jongeren vooral, maar ook volwassenen.

Coördinatie van dit alles gebeurt door Lutgart De Borger, vanuit de ploeg.

Zin om mee te doen? Stuur dan een berichtje aan: