Zondag 02 okt. 2022

Van Praet Lea,
 Van Praet Karel
 Bienstman Helena

Jgt. Albert, waarbij we met veel respect en dankbaarheid willen bidden voor Diane Vermeulen en alle overleden familieleden.

Familie Daenen-Jongen en Jongen-Marchal

Zondag 09 okt. 2022
Geen viering in Coloma

Zondag 16 okt. 2022

11.00 u. : Gebedsviering

Zondag 23 okt. 2022

Liturgie is een groepsgebeuren in Coloma! De vieringen gaan door in onze recent gerestaureerde kerk en dat kan alleen als een heleboel mensen de handen uit de mouwen steken.

Liturgische groepjes bereiden de vieringen inhoudelijk voor (elk groepje heeft een Bijbelse naam).

'Jacobus'

: Marleen, Chris, Manja, Veerle

Zangers en muzikanten zorgen voor een muzikale omlijsting.

zang: Pieter, Hilde, Marie-Paule, Griet, Elfi, Soetkin, Ignace, Joke, Jasmin

muzikanten: Hilde, Eva, Stijn, Paul, Marcel, Katja

Jan Smets zorgt voor de visuele vormgeving.

De bloemenmeisjes zorgen elke keer voor een mooi bloemstuk:

Roza, Hilde, Griet, Inge, Greta en Nicole

De mensen van de kerkraad zorgen dat alle andere praktische zaken in orde zijn.

De geluidsinstallatie wordt bediend door vrijwilligers, jongeren vooral, maar ook volwassenen.

Coördinatie van dit alles gebeurt door Lutgart De Borger, vanuit de ploeg.

Zin om mee te doen? Stuur dan een berichtje aan: