Zondag 02 okt. 2022

Van Praet Lea,
 Van Praet Karel
 Bienstman Helena

Jgt. Albert, waarbij we met veel respect en dankbaarheid willen bidden voor Diane Vermeulen en alle overleden familieleden.

Familie Daenen-Jongen en Jongen-Marchal

Zondag 09 okt. 2022
Geen viering in Coloma

Zondag 16 okt. 2022

11.00 u. : Gebedsviering

Zondag 23 okt. 2022

Wil je graag in een viering een bijzondere intentie (voor een genezing, uit dank, een jaargetijde,...) laten vermelden?

Dit kan door iemand van de ploeg aan te spreken voor of na de zondagsviering. Je kan ook een mailtje sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., zij doen dan het nodige.

Een intentie kost 15 euro. De betaling gebeurt contant aan de ploegverantwoordelijke.

De ingediende intenties worden tijdens de vieringen bij de voorbeden voorgelezen en verschijnen ook in het parochieblad. Om in het parochieblad vermeld te kunnen worden, dient de aanvraag minstens 3 weken vooraf te gebeuren.