Zondag 23 jan. '22 :

11.00 u : Eucharistieviering

Vormsel

Beste Chirovriend(in),

Door het stijgende aantal coronabesmettingen gaat het grote eetfestijn in 't Kranske niet door. In plaats daarvan voorzien we takeaway.

Heb jij eten besteld?
Je kan jouw bestelling vanaf 12u komen ophalen in de tuin van de pastorij. In plaats van frietjes voorzien we krieltjes. Thuis nog even opwarmen en smullen maar!

Diashow alleen voor
Chiroleden
We verwachten alle Chiroleden om 15u terug in de Sint-Jozef-Colomakerk voor een spetterende diashow van het voorbije Chirokamp.
De ouders krijgen later een link toegestuurd zodat ook zij de leukste kampfoto's van hun kroost kunnen
spotten.

Misvieren met mondmasker
Wil je toch graag een beetje meevieren?
Je bent nog altijd welkom om 11u mét mondmasker in de Sint-Jozef-Colomakerk, voor een vreugdevolle viering op z'n Chiro's.
We vragen ook dat kinderen vanaf 10 jaar een mondmasker dragen, om het risico op mogelijke besmettingen zoveel mogelijk te verkleinen.

Einde om 17u
Christus Koning eindigt voor alle Chiroleden om 17u, ook voor de tito's en de kespi's.
Daarna
mag iedereen naar huis. We vinden het zelf heel jammer en vervelend dat Christus Koning niet kan doorgaan zoals gepland, maar we hopen dat jullie onze beslissing begrijpen en steunen.

Warme groeten, de Chiroleiding