Zondag 21 nov. '21

Naamopgave

Zondag 05 dec. '21
2° Adventszondag

Op zondag 21 november viert Chiro Coloma zoals elk jaar Christus Koning.
Hierbij willen we niet enkel de leden zelf betrekken, maar ook alle ouders en sympathisanten, omdat het altijd leuk is het feest van ‘de Chiro’ samen te vieren.

Deze zondag blikken we, samen met de ouders, even terug naar het fantastische kamp.
We starten onze dag met het werkthema van dit jaar, ‘VONKEN!’. Dit brengen we naar voor in een korte, gezellige viering. Deze viering start om 11u in de kerk. Wie deze viering graag bijwoont, wordt gevraagd een mondmasker te dragen in de kerk. De leden verzamelen hiervoor om 10.45u op het kerkplein. Leden die ouder zijn dan 12 jaar moeten ook een mondmasker dragen in de kerk.

Hierna kunnen jullie genieten van onze klassieker: kip met frietjes, groentjes en appelmoes in het kranske. Wanneer jullie maagjes gevuld zijn, gaan we meteen van start met een diashow van het afgelopen kamp. Als afsluiter is er dessert voorzien waarna we om 16u met de slotformatie eindigen. Om mee te kunnen genieten van deze klassieker vragen we om een coronapas voor te leggen.

Na een speciale corona-editie vieren we dus dit jaar terug samen Christus Koning. Uiteraard houden we ons aan de nodige maatregelen om het voor iedereen veilig te houden. We zorgen ook voor voldoende verluchting in beide locaties.

Inschrijven/bestellen doe je ten laatste op zondag 14 november door de inschrijvingsstrookjes op papier binnen te brengen of door via de link of de QR-code online in te schrijven.

Betalen doe je door het juiste bedrag over te schrijven naar:

• Ons rekeningnummer: BE78 0013 6168 4986 op naam van Chiro Coloma, Tervuursesteenweg 18b, 2800 Mechelen
  • Met mededeling: bestelling Christus Koning + jouw naam of de naam van je chirokind(eren)

Inschrijven op papier via de strookjes op de volgende pagina of online via deze link:

https://forms.gle/rfySjSLFZtadVDaE8 /deze QR-code: