16846413675_17f152b7e2_m.jpg


Tot verder bericht zijn er in het kader van de Corona-maatregelen geen vieringen

 

 

 

 

 

 

  

Al verscheidene jaren heeft ZON een goede samenwerking met onze basisschool Sint-Jozef Coloma. Zeker in de kerstperiode tonen ze hun inzet en warm hart voor ZON. De opbrengst van de winterbar is al jaren een welgekomen potje voor ZON.
Dit jaar wisten we: alles is anders door dat hardnekkige virus, dus geen winterbar, geen sponsoring voor ZON.
Maar dan hadden we buiten de creativiteit van de school gerekend.
Eerst verrasten ze ons met leuke, zeer persoonlijke kerstkaartjes voor onze klanten. En die waren blij dat er ook aan hen gedacht werd. Bedankt aan de klassen van juf Margot, meester Koen, meester Michael en juf Liesbeth.

En dan was er de tweede verrassing: een opbrengst van €692,46. Hoe kreeg de school dit voor elkaar? Met de knikkerpot van meester Martin. Ieder mocht, voor een kleine bijdrage, raden hoeveel knikkers er in de pot zaten. En er werd blijkbaar duchtig op los geraden door vele sympathisanten. De winnaar was een opa die met een schatting van 1 212 knikkers net 1 knikker naast de inhoud van 1 211 knikkers zat.
Aan alle deelnemers, maar zeker ook aan de initiatiefnemers: dank jullie wel! ZON kan dit geld in deze moeilijke coronatijd goed besteden.

 ******************************************************************************************************************