Zo. 01 nov. 2020
Geen viering

Allerheiligen

Familie Daenen-Jongen en Jongen-Marchal
Werner Sterckx en familieleden
Jgt. Marcel De Clercq en zoon Arthur
********************

Zo. 08 nov. 2020
Geen viering

********************

Zo 15 nov.  2020
Geen viering

********************

 

 

 

 

 

 

 Op vrijdag 2 oktober vertrokken 22 enthousiaste Jippers met de fiets op weekend naar domein Roosendael.

We gingen van start met de leidraad van het weekend, het verhaal van de blinde bedelaar Bartimeus, wat meteen ook een aanknopingspunt was tot gesprek om elkaar nog beter te leren kennen en de 6 nieuwe Jippers in de groep welkom te heten.

Zaterdag gingen we aan de hand van spelen en gesprek na wat "gezien/ongezien" voor ons betekende, we ervaarden zelf hoe het was om ‘blind’ te zijn en welke hulp hierbij zinvol was.

 
 
 

Op zaterdagavond werd traditioneel de nieuwe naam voor de 6 jongste Jippers gekozen. Elk Jip-groepje dacht na over een passende groepsnaam met de letter W en bereidde hierrond een kort, creatief stukje voor. Na diep en wijs beraad kozen de jongsten voor WERVEL.

Een naam die aantoont dat elk lid van de groep op elkaar dient te steunen om samen doelen te bereiken, maar ook elk lid een aparte en eigen functie heeft binnen dit geheel.

Zaterdagavond werd afgesloten met de mooie/ontroerende film ‘me before you’, waarna de Jippers voldaan en moe in hun bedje konden kruipen.

Zondagochtend fietsten we samen terug om het fantastische weekend af te sluiten in de viering, waarbij de naam van de nieuwe Jippers werd opgegeven in de parochie.

 

 

       

 

****************************************************************************************************************************************************************