Tot verder bericht zijn er in het kader van de Corona-maatregelen geen vieringen

Als Geloofsgemeenschap Sint-Jozef Coloma zijn we op zoek naar plaatselijke redacteur(s) voor Kerk en Leven (= het 'parochieblad').
Zij/hij verzorgt als vrijwilliger wekelijks, of in beurtrol, de bijdrage van de geloofsgemeenschap aan de eindredactie van de Emmausparochie met artikels en foto’s uit de gemeenschap.
De redacteur neemt initiatief in samenspraak en overleg met de ploeg; overziet de agenda van activiteiten van het kerkelijk gebeuren en de verenigingen; spreekt de mensen aan om tijdig een boeiende bijdrage aan te leveren.
Interesse? Geef dan snel een seintje aan iemand van de ploeg of contacteer Geert Buelens (lid eindredactie Emmaus), Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Wij willen van de gelegenheid ook gebruik maken om Ignace te bedanken voor zijn inzet als redacteur de voorbije jaren!

***********************************************************************************************************************************************************************************