IMG_1721-small.jpg

Zo. 08 nov. 2020

Zo 15 nov.  2020

‘In touw voor elk-ander’

Dat was de rode draad doorheen de viering van de Plechtige Geloofsbelijdenis op 6 september in St.-Jozef Coloma.

Zeven enthousiaste jongeren spraken er hun geloof uit in aanwezigheid van hun ouders, hun sociale bubbel, enkele familieleden en vrienden. En onze parochieploeg vertegenwoordigde de gemeenschap.

Kristof, op het laatste nippertje opgetrommeld wegens een ziekenhuisopname van Paul Van Steen (ondertussen is Paul gelukkig aan de beterhand!), ging de viering voor. En het werd een echt feest! De prachtige muzikale omlijsting door Stijn, Katja en Marc, de aangebrachte persoonlijke teksten van de ouders, de mooie inbreng van de jongeren zelf… het maakte van de viering één mooi geheel. Het lied ‘Zie ze doen’, op het einde gebracht door de ouders voor de jongeren, maakte deze feestviering compleet. Het werd een viering om nooit meer te vergeten!

Familie en vrienden die niet konden aanwezig zijn konden de viering life volgen via een Youtube-kanaal van de parochie.

( https://www.youtube.com/channel/UCEp84EP0t9sQlj96swHGhgA )

Simon, Wannes, Cas, Toon, Merel, Katharina en Eva: van harte proficiat!

Annemie en ik wensen dat deze dag en de weg hier naartoe voor jullie een mooie en inspirerende herinnering mag blijven en vooral een uitdaging om steeds in touw te zijn voor elk-ander!

Hilde

**********************************************************************************************************